УСЛУГИ

Нашата компанија Ви ги нудиследните услуги:
- КОНСАЛТИНГ УСЛУГИ во однос на избор на материјали и технички редослед на изведување на градежните работи. Избор на помошни материјали, лепила, лакови лајсни и друго.
За купените производи потребно е професионално вградување и монтажа за целосна сигурност и долготрајност. Нашата стручна екипа на монтери ќе Ви  овозможи
- МОНТАЖА на
* градежна столарија- прозори и врати
* кровни прозори
* паркети
* ролетни
- ТРАНСПОРТ НА ПРОИЗВОДИТЕ до Вашиот дом или градежен објект.


.