ЗА НАС


  Ако имате потреба од секаков вид на градежна столарија и подови Вашиот избор е МАР2002 - Скопје. Потврда за нашиот квалитет и успешна работа се многуте изведени објекти во Скопје и Р. Македонија. Нашата компанија постои од 2002 година како овластен генерален застапник и дистрибутер на:

  - ВНАТРЕШНИ ВРАТИ ”LESNA VRATA ” - СЛОВЕНИЈА

  - СЛАВОНСКИ ПАРКЕТ ”TPS GRUPA” - ХРВАТСКА

  - ЛЕПИЛА И ЛАКОВИ ЗА ПОДОВИ ”AMON KOLOR STUFEX”- ИТАЛИЈА

  - КРОВНИ ПРОЗОРИ ”MIX” – СЛОВЕНИЈА

  - КВАКИ ЗА ВРАТИ ”LAMPIC” - СЛОВЕНИЈА

  - РОЛЕТНИ ЖАЛУЗИНИ и КОМАРНИЦИ - ”WO-WO SONAL” - СЛОВЕНИЈА
.