I

Телефон:

02 30 91 381

Адреса:

Бул. Партизански Одреди 151/91, Порта Влае​

MAR2002 - ГАШПЕР ДОМ

Кои сме ние

Ние сме компанија која постои на маркетот од 2002 година. Увозници сме на материјали и нудиме комплетна изведба и инжинеринг на следните продукти:

Дел од нашите услуги

Прозорци

Прозорите и балконските врати се поглед на светот и врска со надворешноста.

Паркети

Масивен паркет од даб, јасен, термотретиран јасен и трослоен паркет.

Врати

Собни врати и нарачка на кваки за истите.

Подови

Поставените масивни класични паркети во простор во кој секојдневно престојуваме го задржале и ќе го задржуваат вниманието на сегашните и идните генерации. Затоа ви ги нудиме следните типови на:
* ХРВАТСКИ МАСИВНИ КЛАСИЧНИ ПАРКЕТИ
* ДАБ (ХРАСТ)
* ЈАСЕН
* ЈАВОР
* ХРВАТСКИ ТРОСЛОЈНИ ПАРКЕТИ
* ЕГЗОТИЧНИ ПАРКЕТИ
* ПАРКЕТНИ ЛАЈСНИ
* МАСИВНИ ГАЗИШТА

Компании кои ги застапуваме

Ние вршиме увоз од повеќе компании како што се: Gasper, Lesna Vrata, Lampic, Fakro, Oman, Slavonija, Din, Galekovic, Zdepod, Tarkett, Egger, Amonncolor и Sonal.